Tervahiihto Expo 2018

Tervahiihto Expossa 2.–3.3.2018 tavoitat Oulun seudun kuntoilijat

Maaliskuun ensimmäinen viikonloppu kerää lähes 2000 hiihtäjää sekä heidän huoltajat ja kannustajat Ouluhallille.
  • Perjantaina osallistujat noutavat Ouluhallilta osallistumismateriaalin, huollattavat sukset, tapaavat muita hiihtäjiä ja tutustuvat samalla mielenkiintoisiin esittelypisteisiin ja tekevät ostoksia.
  • Lauantaina on vilkas Expo -päivä: Hiihtäjät saapuvat Ouluhallille hiihdon jälkeen peseytymään, ruokailemaan ja viihtymään. Esittelylavalla jaetaan palkinnot ja tehdään haastatteluja. Onnelliset itsensä ylittäneet hiihtäjät ovat halukkaita viipymään alueella kannustusjoukkoineen vielä hiihdon jälkeen.
Tervahiihto Expo on auki
  • perjantaina kello 12–20 ja
  • lauantaina kello 11–18

Ketkä tavoitat?

Hiihdon parissa tavoitat erityisesti eri-ikäiset ostokykyiset miehet. Nousussa kohderyhmänä ovat myös nuorekkaat naiset, jotka osallistuvat erityisesti lyhyemmälle 22 kilometrin matkalle. Myös 55 kilometrin haastavampi taival houkuttaa 30–45 vuotiaita kestävyysurheilua harrastavia ja itsestä huolehtivia naisia.

Mitä tarjoamme

Voit varata Ouluhallin Exposta 3x4 metrin messupaikan. Messupaikkaan kuuluu sähköpistoke, mutta vahvista tarve varatessasi paikka. Ouluhallissa on käytössä Panoulun langaton verkko, ja asennamme rinnalle myös oman expoverkon.
  • Lisää tilaa? Voit varata myös useamman vierekkäisen messupaikan ja yhdistää ne yhdeksi osastoksi. Muista esittää toive hyvissä ajoin jotta paikka varmistuu.
  • Vain pätkä esittelytiskiä? Tarjoamme myös pieniä esittelypaikkoja yhteistiskeillä.
Messupaikan varanneet saavat myös mahdollisuuden somepäivitykseen Tervahiihdon Facebook sivuille tapahtumaa edeltävien kahden viikon aikana.

Varaa paikkasi tai kysy lisää

Voit varata paikkasi oheisella lomakkeella tai sähköpostitse ja puhelimitse:
Jouko Kaarteenaho
jouko.kaarteenaho@itkevakana.fi
0400816875